Samarbeidspartnere

Som en av de ledende produsentene av systemer for tid-, lys- og klimastyringer, tar Theben AG forskjellige initiativer for å sikre kvalitet, innovasjon og bærekraftighet. I tillegg arbeider vi sammen med våre partnere med videreutvikling av standarder i elektrobransjen.

Logo KNX

KNX Association
KNX er anerkjent som verdensomspennende standard for bygningssystemteknikk. KNX-produkter fra forskjellige produsenter kan kombineres med hverandre. KNX Association med hovedsete i Brüssel overvåker denne standarden og videreutvikler den med nesten 200 medlemmer – en av disse utviklingspartnerne er vi. Verden over er mer enn 21.000 installasjonsbedrifter i 70 land og over 50 tekniske universiteter samt over 100 utdanningssteder partnere i KNX Association.

Logo OpenTherm

OpenTherm
er et Plug & Play-bussystem for varmestyringen. Mange gass-brennverdi-apparater har allerede i dag en OpenTherm-tilkobling eller produsentene tilbyr alternativt et OpenTherm-grensesnitt. Theben er utviklingspartner i OpenTherm Association: sammen med andre utviklingspartnere arbeider vi med å drive denne åpne standarden framover.