0 Results, Filter (0)

LUXORliving

Enkelt smarthus. Enkel LUXOR: Smart Home-systemet LUXORliving

LUXORliving er det enkle Smart Home-systemet fra Theben som tilbyr alt som gjør hjemmet hyggeligere – og som gir avkall på alt som likevel ingen bruker. Lys på, lys av, dimme, regulere varme og styre persienner. Det er det det handler om. Og det beste av alt: LUXORliving monteres, installeres og tas i bruk så enkelt at man ikke behøver å være noen systemintegrator for å gjøre det. Ganske enkelt perfekt. Enkel LUXORliving.

Mehr erfahren
theLeda EC Header 1290x726

Raskere, lysere, under de tøffeste forhold. Den nye LED-lyskasteren theLeda EC med bevegelsesdetektor

De nye theLeda EC LED- lyskaster med bevegelsesmelder fra Theben gir en kraftig og energieffektiv løsning – også for kystregioner. Den robuste konstruksjonen med kapsling i polykarbonat, festebøyle og skruer i rustfritt stål, kjøleribber i sjøvannsbestandig aluminium samt hellakkert elektronikk og kapslingsgrad IP 55 gir pålitelig drift under de tøffeste forhold. Takket være bevegelsesdetektoren med 180° med 12 m rekkevidde, får man lyst opp f.eks  gårdsplassen, kaianlegget og parkeringsplassen pålitelig og ved behov.

Mehr erfahren
theLeda D Uebersicht 1290x726

Lamper med wow-effekt: De nye LED-lampene theLeda D med bevegelsesmelder fra Theben

Theben AG presenterer de nye LED-lampene theLeda D med integrert bevegelsesmelder for automatisk og energieffektiv lysstyring av uteområder. Ideelt for å lyse opp detaljer på husfasader i eneboliger, hotell- og parkeringsanlegg eller aldershjem. Over alt hvor vakkert lys er viktig.

Mehr erfahren
theLeda B Header 1290x726

Den nye theLeda B LED-lyskasteren fra Theben med eller uten bevegelsesmelder og LUX-føler

Med theLeda B presenterer Theben en flat, modulbasert LED-spot med eller uten bevegelsesmelder og LUX-føler. LED-lyskasteren med driverfri High-Power-LED-teknikk muliggjør bevegelses- eller dagslysavhengig lysstyring. Perfekt til vareleveringsramper mm.

Mehr erfahren
RAMSES BLE Header 1290x726

Enkel, smart og sikker varmestyring: De nye urtermostatene RAMSES BLE fra Theben

De nye urtermostatene RAMSES BLE fra Theben kombinerer fordelene med klassiske urtermostater og meget enkel programmering via app og høy grad av manipuleringsbeskyttelse.

Mehr erfahren
LUXORliving UP Aktoren 02 1290x726

Den smarte innfellingsløsningen: LUXORliving innfellingsaktuatorer fra Theben

Theben AG utvider det komfortable Smart Home-systemet LUXORliving med kompakte innfellingsaktuatorer. Ved å gi spenningstilførsel via bus-spenning, er det ikke behov for ekstra strømforsyning.

Mehr erfahren
LUXORliving H6 24V Header 1290x726

Smart styring av varme: Den nye varmekontrolleren LUXORliving H6 24V

Theben AG presenterer den nye varmekontrolleren LUXORliving H6 24V for Smart Home-systemet LUXORliving. Med LUXORliving H6 24V får man pålitelig styring av varmekilder som vannbåren varme, radiatorer mm.

Mehr erfahren
LUNA 126 Header 1290x726 NO

Den nye LUNA 126 star E - Fotocelle med integrert lyssensor

Theben presenterer en ny fotocelle, LUNA 126 star E. produktet med integrert lyssensor erstatter den forrige fotocellen LUNA 126.

LUNA 126 star E produseres uten bruk av kadmiumsulfid CDS, og oppfyller dermed direktivet iht. ROHS 2001/65 EU.

Mehr erfahren
LUNA 108 plus Header 1290x726 NO

Blir det mørkt, blir det lyst: Den nye analoge fotocellen LUNA 108 plus

Theben presenterer de nye analoge fotocellene LUNA 108 plus AL og 108 plus EL for dagslysavhengig lysstyring. Apparatet med ekstern lyssensor erstatter de forrige fotocellene LUNA 108 og 109. LUNA 108 AL og 108 EL produseres uten bruk av kadmiumsulfid CDS, og oppfyller dermed direktivet iht. ROHS 2001/65 EU.

Mehr erfahren
DIMAX 541 Produktbild 1290x726

Kompakt kapsling, optimal for LED-last: Den nye innfelte universaldimmeren DIMAX

Universaldimmeren DIMAX imponerer ikke bare med sin meget kompakte kapsling for montering i innfellingsbokser, men den imponerer også med harmonisk og lineær dimming av LED-last.

Mehr erfahren
top3 NO 02 1290x726

Fem ganger ny top3: Theben utvider produktspektret på digitale koblingsur top3

De nye digitale koblingsurene top3 erstatter de forrige top2-apparatene. De er meget godt egnet til tidsstyrt kobling av gate-, utstillingsvindu- eller reklamebelysning. Til lysstyring i og rundt offentlige bygninger og parkeringshus, samt for skoleklokker og ventilasjonsanlegg, pumper og brønner eller andre anvendelser.

Mehr erfahren
Präsenzmelder theRonda P360-330 DALI 2080045 ThebenHTS

Effektiv lysintelligens: De nye theRonda DALI-nærværsmelderne

Den nye theRonda DALI-nærværsmelderen fra ThebenHTS kombinerer samtlige fordeler til DALI-bussystemet med samme førsteklasses kvalitet som Theben har, på en intelligent, effektiv og fleksibel måte.

Mehr erfahren