Enkelt smarthus. Enkel LUXOR: Smart Home-systemet LUXORliving

LUXORliving er det enkle Smart Home-systemet fra Theben som tilbyr alt som gjør hjemmet hyggeligere – og som gir avkall på alt som likevel ingen bruker. Lys på, lys av, dimme, regulere varme og styre persienner. Det er det det handler om. Og det beste av alt: LUXORliving monteres, installeres og tas i bruk så enkelt at man ikke behøver å være noen systemintegrator for å gjøre det. Ganske enkelt perfekt. Enkel LUXORliving.

Bli kjent med aktuatorene og sensorene i LUXORliving

 

Når solen varmer opp vindusfronten på dagtid, styrer LUXORliving posisjonen til persiennene og sørger for hensiktsmessig solskjerming. Enkeltvis eller i grupper – uansett helautomatisk. Om kvelden kjøler LUXORliving ned temperaturen på soverommet til behagelige 18 °C og sørger for at det er 22 °C på badet om morgenen for en behagelig start på dagen. Alt etter hva man ønsker. Og selvfølgelig i hvert rom, i hele huset, til enhver tid. På bursdagsselskapet og enhver annen fest bidrar LUXORliving til god stemning ved å slå på, slå av eller dimme lyset.

Og selvfølgelig ikke bare ved festlige anledninger, men også når beboerne er hjemme dagen etter. Dessuten øker LUXORliving sikkerheten betydelig, dette være takket være sin individuelt justerbare tilstedeværelsessimulasjon. Da simulerer LUXORliving tilstedeværelse f.eks. ved aktivering av lys og persienner og holder dermed ubudne gjester unna eiendommen. Selve betjeningen er spesielt sikker – med LUXORplay og WLAN.

Dermed gjør LUXORliving alle som bruker den glad. Til og med elektrikeren som installerer den. For oppstarten er kjempeenkel. Det samme er betjeningen. LUXORliving – enkel sikker, enkel smart.

 

Interessert? Du finner mer på www.luxorliving.co.uk